Conceptuele fotografie voor artiesten

Op zoek naar conceptuele fotografie speciaal voor artiesten? Je hebt een goed concept nodig als je jezelf als artiest wilt gaan promoten. Je wilt in zo’n fotografieconcept iets van jouw/jullie muziek in leggen, gericht op de doelgroep en de stijl. Dit is best een intensief proces omdat we samen gaan brainstormen en uiteindelijk tot een uitwerking komen die ik ga realiseren.

Deze foto’s zijn belangrijk omdat het de kern van je marketing gaat worden. Je gaat de foto’s overal voor langere tijd gebruiken om herkenbaarheid te realiseren.

Prijzen zijn in dit geval een beetje lastig te geven aangezien het vooral afhangt van de omvang van het concept, het aantal foto’s, visagie en styling, locatie en toepassing van de foto’s. Neem gerust even contact met me op om kennis te maken en te kijken wat ik voor je kan doen, naar aanleiding daarvan kan ik een gedetailleerde prijsinschatting maken.

Heb je naast conceptuele fotografie voor artiesten ook livefoto’s, portretfoto’s of een website nodig? Dan kan ik uiteraard een aantrekkelijker offerte samenstellen. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.