Bedrijfsvoering & Sfeerfotografie

Fotografie van bedrijfsactiviteiten

Als bedrijf ben je elke dag druk bezig met zowel je klanten, als je interne organisatie. Een manier om klanten aan je te binden, kan zijn je ‘menselijke’ gezicht als bedrijf laten zien, een kijkje in de keuken te geven. Foto’s van de bedrijfsvoering geven een bedrijf meer identiteit: er werken mensen en het is geen afstandelijke machine.

Je kunt de bedrijfsvoering sfeervol én tegelijkertijd commercieel in beeld brengen. Vooraf stellen we samen een doel: wat willen we laten zien en ook hoe?

Sfeerfotografie is misschien wel de meest ondergewaardeerde vorm van fotografie. Naast het tonen van producten of diensten is het belangrijk om op websites en in andere communicatieuitingen beeld te gebruiken dat ook de juiste sfeer laat zien die je als bedrijf wilt overbrengen. Op die manier wordt de website een eenduidig en doeltreffend communicatiekanaal.

Voor met name het MKB en ZZP’ers heb ik een prijspakket van 350 euro excl BTW.

* 1,5 uur fotograferen binnen het bedrijf
* Basis fotobewerking
* Aanlevering via WeTransfer van web- en printformaatbestanden
* Gebruiksrechten voor web en print tot A2-formaat

Een andere indeling is mogelijk in overleg. Graag kom ik een keer met je van gedachten wisselen over hoe we jouw bedrijf het meest effectief kunnen vastleggen. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.