• Contactinfo:

  Contactinfo:
 • Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus

Webdesign Den Haag

Looks en functionaliteit

Ik kan me voorstellen dat je denkt: pfff, hou op! Waar moet ik beginnen? Dat gedoe met die techniek! Wat werkt en wat zeker niet? En wat wil ik nou?!

Tijd om af te spreken dus!

Dat kost je niks, we gaan samen kijken naar je wensen en mogelijkheden. Je zal merken dat een effectieve website helemaal geen dure website hoeft te zijn. Hieronder zie je een aantal bedrijfswebsites die ik heb ontwikkeld. Meestal in combinatie met fotografie en/of grafische vormgeving. Een one-stop shop dus eigenlijk, wat vooral veel tijd, geld en misverstanden scheelt.

Voordelen van mijn manier van werken:
* snel op te zetten
* veel ontwerpen en functies mogelijk
* zo simpel of interactief als je wilt
* makkelijk zelf te onderhouden
* relatief goedkoop door mij te laten maken

Wist je dat je voor € 575 euro (excl BTW) al een professionele website bij mij kunt laten maken?

Meest recente projecten:

Just Reflect | Food, Move, Mind

Voor Tanja de Swart, vitaliteitscoach en oprichter van Just Reflect, heb ik de website gebouwd. Maar niet voordat duidelijk was wat er nodig was om haar bedrijf aan de man te brengen. Welke sfeer wil je overbrengen, wat wil je laten zien en laten weten? Na grondig overleg en brainstorming zijn we samen tot een plan gekomen. Allereerst ben ik begonnen met de ontwikkeling van de huisstiijl, een herkenbaar beeldmerk dat past bij de bedrijfsidentiteit.

Daarna ben ik de foto’s gaan maken van de drie onderdelen die zij in haar bedrijf aanbiedt. Met de visuele en tekstuele content heb ik in dezelfde lijn de website ontworpen, met veel aandacht voor interactie en communicatie met de bezoeker.

Dit project is een goed voorbeeld van hoe je de diverse onderdelen kunt stroomlijnen als je alle drie de onderdelen onderbrengt bij één partij die snapt wat je wilt bereiken, wie je doelgroepen zijn en wie je als bedrijf wilt zijn. Met name MBK en ZZP’ers kunnen hier veel aan hebben, want samen komt we tot de juiste communicatie!

Bekijk de website van Just Reflect

Fotostudiodenhaag.nl (Studio 19)

Website voor een professionele fotostudio in Den Haag. Er moet online kunnen worden gereserveerd in een agenda die ook door vaste huurders gebruikt kan worden. De volgende onderdelen zitten in de website:

 • Reserveringssysteem, real time gekoppeld aan Google Calendar
 • Reserveringssysteem in dagdelen opgedeeld
 • Direct afrekenen
 • Kortingsbonnen
 • Factuur generator
 • Herinneringssysteem voor de huurder
 • On- en offline chatfunctie

 Ga naar de website van Studio 19

Jazztrio Kenturah’s Kitchen

Dit Jazztrio staat bekend als krachtig en zeer professioneel. Zij vroegen mij hun nieuwe website te bouwen. De volgende onderdelen hebben we, naast tekst en afbeeldingen, ondergebracht in de website:

 • Soundcloud en YouTube players
 • Social Media feed koppeling waardoor berichten op Facebook direct zichtbaar zijn op de website
 • Social media links
 • Concertagenda
 • Presskit
 • Een shop waarin zowel downloads als fysieke CD’s verkocht worden. Dit uiteraard via een veilige Payment Provider

De website is gebouwd in WordPress. Voordeel is dat je het niet van de grond af aan hoeft op te bouwen, modulair kan worden gebouwd en altijd responsive is (vertoning op alle formaten apparaten). Ga naar de website van Kenturah’s Kitchen!

“Website laten maken voor jazztrio Kenturah’s Kitchen. Prettige samenwerking! Nikki denkt goed mee, komt met suggesties en weet goed wat kan, wat niet kan, wat technisch handig is en wat de huidige ‘stand van zaken is’ in de websitewereld.
Ondanks de chaotische communicatie van onze kant is het allemaal behoorlijk soepel verlopen. Dank je wel Nikki!” – Bert Kamsteeg, drummer Kenturah’s Kitchen

schermafbeelding-2016-11-22-om-10-40-58
schermafbeelding-2016-11-22-om-10-41-56

schermafbeelding-2016-11-27-om-13-58-35

bedrijfsfotografie.info

schermafbeelding-2016-09-29-om-22-19-38
schermafbeelding-2016-09-29-om-22-20-04

 

Mijn eigen website speciaal voor bedrijfsfotografie. Ga naar de website van bedrijfsfotografie.info

schermafbeelding-2016-09-29-om-22-20-31

The Listening Eye

Website voor de film: The Listening Eye. Hoe beleeft de kijker een kunstwerk? Dat is het uitgangspunt geweest bij het maken van de film ‘The Listening Eye’. Het vastleggen van de intense emoties van 140 zeer uiteenlopende mensen heeft een fascinerende film opgeleverd waarnaar je alsmaar wilt blijven kijken. De film is een installatie zonder begin of einde en (anders dan de trailer) zonder muziek of geluid gemaakt.

In deze website staan korte fragmenten, een trailer en een making-of-filmpje centraal zodat duidelijk is dat het hier om een film gaat. Daarnaast zijn er pagina’s die iets vertellen over het concept, de deelnemers en de maker. De film zelf is ook van mijn hand.

The Listening Eye heeft in december 2015 deelgenomen aan THIS Art Fair in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Daarnaast is hij in de maand juni 2016 vertoond in het restaurant van De Balie in Amsterdam. De reacties waren overweldigend!

Ga naar de website van The Listening Eye

schermafbeelding-2016-09-21-om-12-15-13

schermafbeelding-2016-09-21-om-12-15-44
schermafbeelding-2016-09-21-om-12-16-23
schermafbeelding-2016-09-21-om-12-16-58

Webshop Queen of Trash

Schermafbeelding 2016-04-29 om 20.52.11

Schermafbeelding 2016-04-29 om 20.52.36

Deze website bestaat uit werk van een aantal creatievelingen die vooral out of the box denken en werken, maar vooral gebruik maken van bestaande materialen en voorwerpen bij het maken van hun ontwerpen. Deze site bevat een volledige webshop met verschillende categorieën, geavanceerde verzendmogelijkheden en beveiligde betaling. Alle werken zijn absoluut uniek! Van de meeste zullen er nooit twee dezelfde van worden gemaakt. Een unieke toevoeging aan ieder interieur!

Ik heb naast de website, ook de fotografie en grafische vormgeving gedaan. Zie hier alle foto’s, of bezoek de website van Queen of Trash!

Bierspeciaalcafé Hoppzak

Een nieuw bierspeciaalcafé in Den Haag: Hoppzak! Gerund door vader André en zoon Ira Hoppzak. Twee zeer sympathieke en ervaren horeca-ondernemers die zorgen voor een heerlijke relaxte sfeer met goede muziek. Regelmatig zijn er muziekoptredens in Hoppzak uit verschillende genres. Als er geen live muziek is, dan draaien de Hoppzak-mannen zelf muziek, veelal vanaf een platenspeler. Buiten de reguliere openingstijden is Hoppzak ook af te huren voor feestjes! Het café bevindt zich aan de Papestraat 26a, in de kelder onder De Libertijn (ingang aan de linkerzijde). Midden in de stad een tweede huiskamer!

Voor hen heb ik naast de website, ook zorggedragen voor de nieuwe huisstijl en de fotografie. Zie hier alle foto’s, of bezoek de website van bierspeciaalcafe Hoppzak

Screenshot 2015-10-14 16.33.45

Screenshot 2015-10-14 16.32.10

SAM Personal Training

Webdesign11

Webdesign1

Sam vroeg mij om te zorgen voor foto’s die precies laten zien hoe zij te werk gaat: vol inzet maar ook met veel plezier! Ook haar site was aan vernieuwing toe. Het was handig om beide zaken tegelijk aan te pakken, zo konden we uiterlijk en functionaliteit van de website op elkaar afstemmen. De shoot was zowel binnen waar zij individuele training geeft als buiten tijdens een Bootcamples. Haar ideeën over de site waren duidelijk: : hij moest veel informatie geven over haar lessen, maar ook fris en toegankelijk zijn. Samen hebben we een mooi resultaat neergezet!

Zie hier alle foto’s, of bezoek de website van Sam Personal Training

“Nikki Nooteboom verstaat haar vak uitstekend. Flexibiliteit, snelle communicatie en kundige adviezen zorgen voor een prettige manier van werken. Ik ben deze ‘vakvrouw’ zeer dankbaar voor het mooie eindresultaat.” Samantha Valkenburg (SAM Personal Training)

The Pussy Lovers

Gelukkig zagen de mannen van de band The Pussy Lovers in dat jezelf op de juiste wijze presenteren van groot belang is voor potentiële boekers en voor het publiek. Muziek én de visuele presentatie moesten herkenbaar zijn. Ik heb dus tijdens een concert gefotografeerd en heb hun portretten geschoten met hetzelfde drama als de band zelf. De site moest een aantal onderdelen bevatten: video’s, foto’s, tourdata en informatie over wie ze zijn en hoe ze te boeken zijn. Aangezien de band nog geen goede huisstijl had, heb ik die voor hen ontwikkeld en doorgevoerd in de graphics in de site. Het was een hele leuke opdracht!
Zie hier alle foto’s, of bezoek de website van The Pussy Lovers

“Nikki is een bekwaam, enthousiast en bovenal betrokken webdesigner. Zij zet dat stapje extra om tot een herkenbaar en uniek product te komen”  – Jochem Jautze (drummer TPL)

Webdesign10

Webdesign8

Gaaf Injectables

Webdesign9

Webdesign6

Nick Janssen is een gerenommeerd cosmetisch arts met een praktijk in Den Haag. Zijn oude website was niet zoals hij wilde, te gedateerd en met weinig goede functionaliteit. Bij een dergelijk vak is het belangrijk dat potentiële en bestaande klanten zowel goed geïnformeerd worden als vertrouwen krijgen in zijn activiteiten. Hij moet dus openheid van zaken geven en zorgen dat de verstrekte informatie volledig is.

Naast de ontwikkeling van zijn website heb ik samen met Nick gekeken naar de identiteit van zijn bedrijf en heb ik hem geholpen zijn social-mediamarketing te verbeteren. Aangezien er vrij veel cosmetisch artsen zijn, was het ook belangrijk dat hij goed te vinden is op internet. Door de SEO (Search Engine Optimalisation) goed in te richten hebben we dit kunnen realiseren. Gaaf Injectables is goed vindbaar en klanten worden uitstekend geïnformeerd, zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Bezoek de website van Gaaf Injectables

Nikki Nooteboom Fotografie & Webdesign

Het allermoeilijkste is natuurlijk het maken van je eigen website Je zit zo dicht op wat je doet en eigenlijk heb je meer afstand nodig om een goede analyse én een goed plan te maken. Na drie andere websites wist ik wat ik echt wilde en hoe ik me wilde presenteren. Ik vind het belangrijk om mijn eigen werk te laten zien, , anders dan alleen informatie, en om het midden te vinden tussen een volledig overzicht en overkill. Kill your darlings dus. Of dat gelukt is? Kijk en oordeel zelf 🙂