• Contactinfo:

    Contactinfo:
  • Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus

Nikki Fotograaf

In mijn werk staan mensen altijd centraal, of het nu gaat om portretten, reportages of promotionele shoots. Ik werk voor bedrijven én particulieren.

Fotograferen is het stilzetten van een moment. De ene keer is dat een emotie of situatie, de volgende keer leg ik vast waar mijn klant naar op zoek is. Om dat te kunnen bereiken, zijn inzicht, betrokkenheid en samenwerking van het grootste belang. Bijna niks is te gek om de perfecte foto’s te realiseren.

Dankzij een gedegen voorbereiding, waardoor duidelijkheid ontstaat over de gewenste identiteit en sfeer, kunnen we samen het beste resultaat bereiken. Bij promotionele en conceptuele shoots werk ik bij voorkeur met een plan zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Onderdeel van dit plan zijn (meestal twee) gesprekken, een moodboard en een conceptomschrijving. Daarna zet ik alles in een ‘shootdocument’, dat de leidraad is voor de dag of dagen dat er gefotografeerd wordt. Professionele visagisten en stylisten kunnen het plaatje compleet maken. Indien gewenst kan ik naar aanleiding van jouw wensen de juiste mensen inzetten, daarbij uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget.

Na verschillende banen – onder andere in de internet business als projectmanager – ben ik in 2003 begonnen met mijn bedrijf Puckababy BV. Dit bedrijf groeide snel en had na drie jaar al vestigingen in diverse Europese landen. Puckababy won verschillende prijzen voor innovatieve babyproducten en ondernemerschap.

In september 2007 besloot ik het bedrijf te verkopen, zodat ik van mijn grote liefde fotografie mijn beroep kon maken. Ik heb anderhalf jaar lang een fotografie-opleiding gedaan en veel workshops gevolgd, maar eigenlijk ben ik een echte autodidact. Fotografie is voor mij een manier van leven. Foto’s maak je altijd, ook zonder camera. Dit is wat ik wil doen…

 

Nikki in documentaireserie Pure Kracht

Voor foto’s: Pure Kracht

Revalideren betekent keihard werken. De Helden van Sophia Revalidatie zetten alles op alles om vooruit te komen. Reden genoeg om ze af en toe eens goed in het zonnetje te zetten. Sita staat in aflevering 7 in de schijnwerper als fotomodel en we laten de grote droom van de jongste held Noud uitkomen: samen met Paul de Leeuw het lied Mister Blue zingen van René Klijn.

Camera: Erik Kooyman (www.omroepwest.nl)
Fotograaf: Nikki Nooteboom
Visagist: Elsa Helwig

Werkt voor o.a:

WZH-logo-2Novagraaf_Logo-2

Warehouse365-logoFacilicom-logo

TVWest-logo-2LadyAfrica-logo-2

GaafInjectables-logoPrint