• Contactinfo:

    Contactinfo:
  • Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus

Fotografienieuws

Nieuwtjes en weetjes over fotografie

Fotografie voor Praktijk De Westduin

Fotografie voor gezondheidspraktijk De Westduin; handelingen, portretten en sfeerfotografie. Wil je ook promotionele foto’s alten maken van je bedrijf die je effectief kunt inzetten voor website, drukwerk, social media, mailings etc? Dat kan al voor 275 euro, zie voor meer informatie: www.bedrijfsfotografie.info

Read more →

Weg met de fotocamera!

Maar je hebt toch een camera nodig op te kunnen fotograferen?? Juist, in die volgorde!

Fotograferen is een werkwoord wat jij uitvoert en de camera volgt, die stel jij in aan de hand van wat en hoe je een foto wilt vormgeven. Dan kan alleen als je van de automaat afgaat en manueel gaat fotograferen (M-stand), want alleen dan snap je het principe van fotografie en kun je jouw foto’s gaan maken.

Ik leer je dat, in ongeveer 3 privelessen. Begin met fotograferen en stop met registreren! Meld je nu aan…

Read more →

Nieuwe website opgeleverd: fotostudiodenhaag.nl

 
Er is een nieuwe professionele fotostudio per dagdeel te huur in Den Haag. Je kunt online direct boeken en afrekenen. Als je binnen 30 dagen weer een boeking doet, krijg je 50% korting op een dagdeel.
 
Website door mij ontwikkeld en gebouwd. Zie hier voor meer details over functionaliteiten.
Read more →

Vanaf april gevestigd in Studio 19

Er is een kleine verhuizing geweest, namelijk naar de overkant van de gang. Vanaf april zit ik in Studio 19 (ipv Lokaal33) op hetzelfde adres: Lulofsstraat 55, Den Haag. In deze fotostudio zit ik met meerdere fotografen én de studio kan ook door derden per dagdeel geboekt worden: www.fotostudiodenhaag.nl. De privélessen zal ik daar ook grotendeels gaan geven (www.privelesfotografie.nl).

Read more →